Minox boekhoudpakket integratie voor declaraties

Maak jij gebruik van het boekhoudpakket Minox? En wil je dat goedgekeurde declaraties automatisch worden verzonden naar jouw boekhouding? In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen.

Integratie met Minox activeren voor declaraties

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Om deze integratie te activeren moet je weten wat het e-mailadres is van jullie inkomende inbox. In dit artikel  en in dit artikel lees je hoe je dit e-mailadres kunt opvragen bij Minox.
Doorloop de volgende stappen om de integratie te activeren:
  1. Ga naar de Minox integratie
  2. Stap 2: Klik op ‘installeren’.
  3. Stap 3: Volg de stappen in de wizard.
Done! De integratie is nu voltooid.

UBL integratie Minox deactiveren

Mocht je de integratie willen deactiveren, dan doe je dat in drie simpele stappen:
  1. Ga naar het integratie overzicht
  2. Klik op ‘Instellingen’ onder de ‘UBL integratie’
  3. Klik op ‘verwijderen’

Done! De UBL integratie met Minox is nu gedeactiveerd.