Hoe beveilig ik mijn account met 2FA?

Omdat wij veiligheid bij HoorayHR zeer belangrijk vinden bieden we de mogelijkheid aan om je account extra te beveiligen door middel van two-factor authenticatie (2FA).

Dit betekent dat je naast je wachtwoord een extra authenticatie stap kan toevoegen. Two-factor authenticatie combineert iets dat je weet (je wachtwoord) met iets dat je hebt (een authenticatiemiddel). Dit is meestal je telefoon. Bij HoorayHR maken we gebruik van de Google Authenticator applicatie voor Android en IOS. Iemand die je wachtwoord in handen krijgt kan daardoor pas inloggen als hij ook je telefoon in handen weet te krijgen. Door deze extra stap toe te voegen maak je je login een stuk veiliger.

Nog belangrijk: als je gebruik maakt van onze HoorayHR app zorg dan dat je deze update naar de laatste versie, dan zal ook hier gevraagd worden om een extra code bij het inloggen. Volg de volgende stappen om 2FA voor jouw account te activeren:

1. Login bij je HoorayHR-account
2. Ga naar Mijn profiel
3. Kies vervolgens account

4. Download de Google Authenticator app

5. Voer nog een keer  je HoorayHR wachtwoord in zodat we zeker weten dat jij het bent

6. Scan de code!

7. Neem de code over van je telefoon
8. Gefeliciteerd, je account is beveiligd met 2FA!

Alle categorieën

Privacy, veiligheid en AVG