Nmbrs integratie: Profielen synchroniseren

Activeren/deactiveren

Let op: profielen worden altijd gesynchroniseerd. Het deactiveren van profielen is niet mogelijk.

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs

Wanneer een profiel in sync is, wordt Nmbrs bij elke update van het profiel geupdated. Het status-icoontje laat zien wanneer het item voor het laatst is gesynchroniseerd en of deze gelukt is.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs?

De volgende velden worden gesynchroniseerd:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • BSN
  • IBAN
  • Geboortedatum
  • Indiensttreding
  • Uitdiensttreding
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Huisnummer
  • Toevoeging
  • Postcode
  • Plaats
  • Nood contactpersoon
  • Nood contactpersoon telefoonnummer
  • Nood contactpersoon relatie
Bas SponseleeCTO
Alle categorieën

Integraties