Moneybird boekhoudpakket integratie voor declaraties

Maak jij gebruik van Moneybird? En wil je dat goedgekeurde declaraties automatisch worden verzonden naar jouw boekhouding? In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen.

Integratie met Moneybird activeren voor declaraties

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Om deze integratie te activeren moet je weten wat het e-mailadres is van jullie inkomende inbox. In dit artikel lees je hoe je dit e-mailadres kan opvragen.
Doorloop de volgende stappen om de integratie te activeren:
  1. Ga naar de Moneybird integratie
Done! De integratie is nu voltooid.

UBL integratie Moneybird deactiveren

Stap 3: Klik op ‘verwijderen’

Done! De UBL integratie met Moneybird is nu gedeactiveerd.