Nmbrs integratie: loonstroken en jaaroverzichten synchroniseren

Configuratie

Stap 1: Schakel de optie in of uit
Stap 2: Klik op ‘opslaan’ of ‘volgende’

Done!

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar HoorayHR?

Vanaf het moment dat Loonstroken en jaaroverzichten synchronisatie is geactiveerd, worden deze geïmporteerd vanuit Nmbrs.

De ‘runs’ die klaarstaan in Nmbrs, worden elke 26e van de maand opgehaald.
Als er op dat moment loonstroken en jaaroverzichten klaar staan, worden deze geimporteerd naar HoorayHR en gekoppeld aan de juiste personen.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar HoorayHR?

De volgende bestanden en data worden geïmporteerd:

• Loonstrook (pdf, status opgeslagen)
  • Jaaroverzicht (pdf, status opgeslagen)
  • Datum (periode)
  • Gebruiker

Let op: De bestanden worden opgeslagen, maar nog niet gepubliceerd. Deze stap voer je gemakkelijk uit in ‘Documenten