UBL integratie – Exact

Maak jij gebruik van Exact? En wil je dat goedgekeurde declaraties automatisch worden verzonden naar jouw boekhouding? In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen.

UBL integratie Exact activeren voor Declaraties

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Om deze integratie te activeren moet je weten wat het e-mailadres is van jullie inkomende inbox. In dit artikel lees je hoe je dit e-mailadres kan opvragen.
Stap 1: Ga naar het integratie overzicht
Stap 2: Klik op ‘activeer integraties
Stap 3: Kies voor ‘Exact
Stap 4: Klik op ‘installeren’.
Stap 5: Volg de stappen in de wizard.
Done! De integratie is nu voltooid.

UBL integratie Exact deactiveren

Stap 3: Klik op ‘verwijderen’

Done! De UBL integratie met Exact is nu gedeactiveerd.

Exact