Nmbrs integratie: Authenticeren en bedrijf selecteren.

Om te koppelen met Nmbrs moet je een actief Nmbrs-account hebben. HoorayHR gebruikt dit account om gegevens te synchroniseren met Nmbrs.

API-token aanvragen

Voordat je de stappen volgt om te authenticeren, heb je van Nmbrs een API-token nodig. In dit artikel van Nmbrs wordt uitgelegd hoe je deze kan aanvragen.

Authenticeren

Stap 1: Vul je gebruikersnaam in. (dit is het e-mailadres waarmee je inlogt in Nmbrs)
Stap 2: Vul de API-token in (zie API-token aanvragen)
Stap 3: Vul de omgeving in (dit is de url waar je inlogt in Nmbrs)
Stap 4: Klik op ‘volgende’ of ‘opslaan’

Done! Jouw account is herkend en authenticatie is nu mogelijk.

Bedrijf selecteren

Is jouw Nmbrs account gekoppeld aan meerdere bedrijven? Geen ramp, in deze stap selecteer je welk bedrijf je wilt koppelen aan HoorayHR.

Stap 1: Selecteer het bedrijf waarmee je wilt koppelen
Stap 2: Klik op ‘volgende’ of ‘opslaan’

Done! Jouw bedrijf is nu gekoppeld.