De juiste Visma Nmbrs API-rechten instellen

Account koppelen met HoorayHR
Zorg ervoor dat je een account gebruikt met de juiste rechten. Maak eventueel een apart account aan met deze rechten, zodat als iemand vertrekt bij de organisatie de koppeling tussen HoorayHR met Visma Nmbrs blijft werken. Het instellen van rechten doe je door het kiezen van de juiste User template voor de gebruiker waar je het API-token van gebruikt.

User template: rechten checken en/of bewerken
Bij ‘Instellingen’ onder ‘Gebruikers’ vind je ‘User templates’. Open de API-rechten door op het tandwiel-icoon in de ‘API’-kolom te klikken. Hier zie je welke rechten voor de API ingeschakeld zijn. Bovenaan de lijst kun je kiezen voor verschillende services. HoorayHR maakt gebruik van de CompanyService en de EmployeeService.

Overzicht nodige rechten
Voor de volledige integratie heb je onderstaande rechten nodig. Let hierbij vooral op dat je de juiste webservice selecteert bovenaan de pagina.

CompanyService:

– List_GetAll

– HourModel_GetHourCodes

– Run_GetList

– Run_GetList

– SalaryDocuments_GetEmployeePayslipsPDFByRunCompany

EmployeeService:

– HourComponent_Delete

– Absence_GetAll_AllEmployeesByCompany

– HourComponentVar_Get

– Service_GetList

– Salary_GetCurrent

– List_GetByCompany

– PersonalInfo_GetCurrent

– PersonalInfo_GetCurrent

– Address_GetAll_AllEmployeesByCompany

– Contract_GetAll_AllEmployeesByCompany

– Schedule_GetAll_AllEmployeesByCompany

– BankAccount_GetListCurrent

– LeaseCar_GetAll_EmployeesByCompany

– SalaryDocuments_GetAnnualStatementPDF

– Absence_RecoveryInsert

– Absence_Insert

– Salary_UpdateCurrent

– Address_InsertCurrent

– Employee_Insert

– BankAccount_InsertCurrent

– Contract_Insert

– PersonalInfo_UpdateCurrent

– LeaseCar_Insert

– LeaseCar_Stop

– Schedule_Update

– Service_StopCurrent

– Service_Insert

– Contract_Delete

– Service_RemoveOutService

– Service_Delete

– HourComponent_Update

– HourComponentVar_InsertCurrent

– HourComponentVar_Insert

– LeaseCar_Delete

Meer informatie
Wil je meer weten over rechten? Kijk dan op kennisbank van Visma Nmbrs