AFAS boekhoudpakket integratie voor declaraties

Maak jij gebruik van Afas? En wil je dat goedgekeurde declaraties automatisch worden verzonden naar jouw boekhouding? In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen.

Integratie met AFAS activeren voor declaraties

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Om deze integratie te activeren moet je weten wat het e-mailadres is van jullie inkomende inbox. In dit artikel lees je hoe je dit e-mailadres kan opvragen.
Doorloop de volgende stappen om de integratie te activeren:
  1. Ga naar de AFAS integratie
Done! De integratie is nu voltooid.

UBL integratie AFAS deactiveren

Stap 3: Klik op ‘verwijderen’

Done! De UBL integratie met AFAS is nu gedeactiveerd.