Werklocatie instellen

Werk je vandaag vanuit huis of ben je op kantoor? Je werklocatie instellen kan op 3 verschillende plekken.

Dashboard

Direct als je inlogt zie je op het dashboard rechts bovenin je werklocatie staan. Hier kan je selecteren vanuit waar je werkt vandaag.

Kalender

In de kalender klik je op de huidige dag en selecteer je in het dropdown menu je werklocatie. Handig, je kan hier ook tot een jaar vooruit je werklocatie plannen. Lees daar meer over in ons kennisbank artikel Werklocatie vooruit plannen.

Self Service App

In onze Self Service app kun je gemakkelijk instellen vanuit waar je werkt.

1. Direct als je de HoorayHR app opstart selecteer je ‘waar werk je?’
  2. Selecteer vervolgens je locatie!