Rapportage werklocatie samenstellen

HoorayHR biedt administrators en teamleiders managementrapportages om volledige grip te krijgen op jouw bedrijf of team. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel dagen je medewerkers op kantoor hebben gewerkt voor de reiskostenvergoeding?

1. Selecteer in het linker menu de rapportages feature.
  2. Selecteer vervolgens werklocaties.
  3. Standaard staan alle overzichten op het huidige jaar. Wil je de gegevens inzien van een specifieke periode? Gebruik de filter en navigatie knoppen om gemakkelijk door de periodes te klikken.
  4. Wil je het overzicht van een bepaalde periode exporteren? Selecteer dan, nadat je het gewenste overzicht hebt opgezocht, het excel icoontje. Handig als je bijvoorbeeld gegevens wilt delen met je salarisadministrateur.